7 Mooie routes voor je (eerste) reis naar China

Wil je op je vakantie reizen naar China? Welke plaatsen in China wil je bezoeken? China is een waanzinnig groot land dus daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Ontwerp samen met ons je reis route naar China. Wij zijn een Nederlands reisbureau in China en onze expertise en eigen China reiservaring komen goed van pas bij het samenstellen van je China reis.

Routes voor 2 weken

Focus je op de klassieke hoogtepunten van China en schitterende rijstterrassen met een combinatie van de eeuwenoude cultuur van Beijing en Xi’an en de magnifieke rijstterrassen van Yangshuo en Pingan.

Meer natuur en minderheids cultuur? Kies dan voor 14 dagen door Zuid China reizen. Je begint dan bijvoorbeeld in Chengdu en vervolgens reis je door het kleurrijke Yunnan langs bergen, meren en minderheden naar de rijstterrassen van Yangshuo en Pingan.

Een beetje anders dan anders? Reis dan via de panda’s en kleurrijk Yunnan naar de fantastische Avatar bergen van Zhangjiajie.

Henriette, je beschikt over een speciaal paar voelsprieten want anders kan ik niet verklaren waarom onze reis in alle opzichten is beantwoord aan onze verwachtingen. Je hebt perfect begrepen hoe we wilden reizen! – Patrick V.

 

Routes voor 3 weken

Dan kun je natuurlijk meer plaatsen in je China reis opnemen en/of je past het tempo aan en je verbijft wat langer overal.

Steden en natuur. Combineer de muur bij Beijing en het imposante terracotta leger bij Xi’an met bergen en minderheden in Yunnan langs de legendarische thee karavaan route, een eeuwenoude handelsroute door het zuiden van China. Speciaal tijdens deze reis naar steden, bergen en rijstterrassen is het authentieke bergdorp Wumu in Yunnan, een oase van rust en schitterend gelegen in de uitlopers van de Himalaya. Bovendien kun je meerdere malen met hogesnelheidstreinen reizen, een aantrekkelijk alternatief voor vluchten of lange auto ritten.

Wil je de grote steden mijden en je echt focussen op bergen, rijsttterrassen en minderheden? Maak dan deze schitterende reis naar Yunnan en Guizhou. Yunnan staat bekend om zijn magnifieke berglandschappen en kleurrijke minderheden. Guizhou is de thuisbasis van de Miao en Dong volken. De oudere vrouwen dragen vaak nog hun traditionele, zelf geborduurde kleding en de traditionelere dorpen zijn vaak van hout en gebouwd op palen. in Guizhou reis je met een ervaren gids die het gebied erg goed kent waardoor je op de mooiste plekken bij mensen thuis komt.

Zit je erover te denken om met je kinderen naar China te reizen? Dat zal zeker een onvergetelijke indruk maken en ze zullen hun ogen uitkijken! We hebben een Steden en Natuur hoogtepunten familie reis ontworpen met een rustiger tempo en comfortable transfers.