7 Mooie routes voor je (eerste) reis naar China

We hebben al veel werk voor je gedaan door mooie China reis routes te bedenken. Zo zie je de hoogtepunten en indrukwekkendste bezienswaardigeheden in 2, 3 en 4 weken. Maak er gebruik van! Wij zijn een Nederlands reisbureau in China en kennen dit hele grote land op ons duimpje dus we weten waar we het over hebben.

Henriette, je beschikt over een speciaal paar voelsprieten want anders kan ik niet verklaren waarom onze reis in alle opzichten is beantwoord aan onze verwachtingen. Je hebt perfect begrepen hoe we wilden reizen! – Patrick V.

 

Routes voor 2 weken

Zie de eeuwenoude cultuur van Beijing en Xi’an gecombineerd met de rijstterrassen en karstbergen van Yangshuo en Ping’an op de 14 daagse reis Beijing, Xi’an en schitterende rijstterrassen.

Meer interesse in natuur en kleurrijke minderheden?

Kies dan voor de reis Zuid China minderheden en natuur in 14 dagen. Je begint dan in Chengdu en vervolgens reis je door het kleurrijke Yunnan langs bergen, meren en minderheden naar het karstgebergte en rijstterrassen van Yangshuo en Pingan.

Een beetje anders dan anders?

Reis dan via de panda’s en kleurrijk Yunnan naar de fantastische Avatar bergen van Zhangjiajie.

Routes voor 3 weken

Mix van steden en natuur?

Maak dan de reis Dwars door China in 20 dagen en combineer de Chinese muur en het imposante terracotta leger bij Xi’an met de bergen en minderheden van Yunnan.  Speciaal tijdens deze reis is het authentieke bergdorp Wumu in Yunnan, een oase van rust en schitterend gelegen in de uitlopers van de Himalaya. Tijdens deze reis kun je meerdere malen met hogesnelheidstreinen reizen, een aantrekkelijk alternatief voor vluchten of lange auto ritten.

Geen grote steden en focus op bergen, rijsttterrassen en minderheden?

Reis dan naar Guizhou, in de top 10 van Lonely Planet’s beste bestemmingen van 2020! Ga reizen Van Chengdu naar Zuid China in 21 dagen door Yunnan en Guizhou. Yunnan staat bekend om zijn magnifieke berglandschappen en kleurrijke minderheden. Guizhou is de thuisbasis van de Miao en Dong volken. De oudere vrouwen dragen vaak nog hun traditionele, zelf geborduurde kleding. De traditionele dorpen zijn vaak van hout,  gebouwd op palen en omringd door rijstterrassen. In Guizhou reis je met een ervaren gids die het gebied erg goed kent waardoor je op de mooiste plekken en bij mensen thuis komt.

Met je kinderen naar China reizen?

Dat zal zeker een onvergetelijke indruk maken en ze zullen hun ogen uitkijken! We hebben een Steden en Natuur hoogtepunten familie reis ontworpen met een rustiger tempo en comfortable transfers.