Expat/Familie trips

Veel families gaan graag op vakantie naar buiten, de natuur in. Yunnan, Guizhou en het gebied rond Yangshuo zijn daar heel erg geschikt voor vanwege de prachtige bergen en trekkings, rivieren (zwemmen), rijstvelden (fietsen), dorpen, markten en kleinschaligheid. Onze trips bieden een goede mix tussen natuur en kleurrijke volken.

Yangshuo kidsWe hebben een 3 weekse reis bedacht, speciaal voor gezinnen met kinderen die in een rustig tempo door China willen reizen.

Ook de 14 daagse Zuid China reis is zeer geschikt, vooral voor families die van natuur houden.

De 7 daagse Yunnan trip is vooral populair bij expats die vaak korte vakanties hebben.

De niet toeristische dagtrips vanuit Dali, die begeleid worden door ons krijgen enthousiaste reakties van zowel kinderen als ouders.

Onze China hoogtepunten reis is geschikt voor iedereen en kan aangepast worden naar je (familie)wensen.

Als je op zoek bent naar een aktievere vakantie dan kun je een trekking zoals die door de Tiger Leaping gorge toevoegen, ook geschikt voor (oudere) kinderen. We boeken vaak kleinschalige hotels en guesthouses die in traditionele stijl gebouwd zijn en familie kamers hebben zodat je als gezin in een kamer kunt slapen. We staan altijd open voor speciale verzoeken. We bieden expert advies en uitstekende persoonlijke service.