Expat/Familie trips

Wil je samen met je kinderen een actieve familiereis maken? China is een interessante bestemming voor zowel jong als oud. Je familiereis wordt speciaal naar je wensen gemaakt.

Aktief zijn tijdens de vakantie en niet de hele tijd achter een scherm?

Veel families willen naast de hoogtepunten zoals de Chinese muur graag op hun vakantie actief zijn en naar buiten, de natuur in. Yunnan, Guizhou en het gebied rond Yangshuo zijn daar heel erg geschikt voor vanwege de prachtige bergen om te wandelen, de meren om een boottocht te maken en de rijstvelden om door te fietsen. De dorpen en markten laten de lokale cultuur goed zien. Onze trips bieden een goede mix tussen natuur en kleurrijke volken.

Familie kamers?

We boeken zo veel mogelijk hotels met familie kamers zodat je als gezin in 1 kamer kunt slapen of kamers naast elkaar. De hotels en guesthouses zijn in traditionele stijl gebouwd. We staan altijd open voor speciale verzoeken. We staan bekend om ons expert advies en uitstekende persoonlijke service.

Yangshuo kidsUitgelicht: voorbeeld familie reizen

Onze 3 weekse reis speciaal voor gezinnen met kinderen die in een rustig tempo willen reizen geeft een zeer goede indruk van de interessante cultuur en prachtige natuur van het overweldigende China.

Ook de 14 daagse Zuid China reis is zeer geschikt, vooral voor families die van natuur houden. Als je er 3 weken van wilt maken dan kan dat uiteraard.

Onze Dwars door China reis in 3 weken is ook een aanrader. Alle reizen kunnen aangepast worden naar je (familie) wensen.

Bijzondere excursies

De niet toeristische dagtrips vanuit Dali, die begeleid worden door ons krijgen enthousiaste reakties van zowel kinderen als ouders.